Kategóriák
Akciós termékek Új termékek
Termék ajánló
Nincs találat!

Vásárlási tájékoztató

 

 

 

 Általános szerződési feltételek

Figyelem: A nagykereskedelmi web-áruházunkban történő vásárláshoz regisztráció szükséges.

Magánszemélyeket és megfelelő tevékenységi körrel nem rendelkező vállalkozókat, vállalkozásokat nem áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket köszönjük.

Az Ön által látogatott oldal üzemeltetője az Aranykerék 2004 Kft.

 

Székhely: 5000 Szolnok Karinthy út 190-192

Telefon: 06-56/230-786

Fax: 06-56/525-041

Email: info@aranyker.hu

Adószám: 13288619-2-16

Cégjegyzékszám:16-09-007870

Bankszámlaszám:10918001-00000072-58700005

Számlavezető bank:UniCredit bank

 

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) alkalmazása: Amennyiben a feltételeket egyértelmű írásos megegyezés alapján nem módosítják a felek, akkor a következő feltételek vonatkoznak az összes jelenlegi és jövőbeni szállításra és szolgáltatásra. A jelenlegi ÁSZF megtalálható a következő honlapcímen: www.aranyker.hu

 

  1. Regisztráció

 

A vásárlás előtt kérjük, regisztrálja adatait. A regisztrációt követően felhasználóneve és jelszava segítségével tud belépni. Az adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheti, adatait módosíthatja, rendszerünkből adatainak törlését bármikor kezdeményezheti e-mailben. Az Aranykerék 2004 Kft. nagykereskedelmi  web-áruházában történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. Ahhoz, hogy cégét regisztrálni tudja, jármű-, iparcikk-, vagy sportszer kiskereskedelmi, javítási, vagy bérbeadási  tevékenységi körök valamelyikével rendelkezni kell.

 

  1. Rendelés és Árak:

 

Amennyiben Ön regisztrált és mi engedélyeztük a nagykereskedelmi web-áruházunkba való belépését már az Önre vonatkozó nettó és bruttó nagykereskedelmi árakat fogja látni. A feltüntetet árak magyar forintban értendők. A házhozszállítási költséget nem tartalmazzák. A Vásárló megrendelésének jóváhagyásával az ÁSZF-et elfogadja, amely az Európai Unó vonatkozó 97/7/EK irányelvének szabályaira épülő 17/1999.(II.5) Kormány rendelet előírásainak figyelembe vételével készült. A rendelés beérkezését és  összeállítását követően, a rendszer automatikus visszaigazolást küld az Ön által, a regisztráció során megadott e-mail címre.

A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén és munkaszüneti napokon az szünetel.

A megrendelés elküldése írásbeli szerződésnek tekinthető, mely a megrendelő és az Aranykerék 2004 Kft. között magyar nyelven jött létre.

Az Aranykerék 2004 Kft. a már leadott megrendeléseket nyilvántartja, és azokat a megrendelő számára bármikor hozzáférhetővé teszi. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések a Rendeléseim menüpont alatt megtekinthetőek.

Telephelyen történő átvétel: amennyiben telephelyünkön személyesen kívánja átvenni a megrendelt termékeket, ezt a rendeléstől számított 1 héten belül meg kell tenni. Ennek lejárta után a megrendelést semmisnek tekintjük.

 

  1. Szállítás és Fizetési módok

 

A Vásárló a megrendelése során az alábbi áruátvételi módok közül választhat: - telephelyi átvétel, - heti túrajárattal történő kiszállítás, - GLS csomagküldés.AZ ADOTT NAPON 11 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEKET, MÁSNAP TUDJUK A KÉZBESÍTŐNEK ÁTADNI.Ha hétvégén vagy péntek 11:00 óra után adod le a rendelésedet, akkor a hétvégét követő első munkanapot követő munkanapon adjuk át csomagodat a futárnak. Így az nagy valószínűség szerint másnapra Nálad van. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Aranykerék 2004 Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli. A megrendelés nettó 50.000-Ft feletti,-(gyerekülésekre és fűzött kerekekre nem vonatkozik)-egyösszegű vásárlás esetén, a szállítási költséget az Aranykerék 2004 Kft. viseli, ennél kisebb összegű rendelés esetén a Vásárlót terheli a szállítási költség. Kivétel ez alól a túrajáratos partnerek rendelései,akikre a rendelés összegétől függetlenül minden esetben vonatkozik a szállítási költség fizetése! Ezek a feltételek kizárólag belföldi megrendelések kiszállítására vonatkoznak, határon túli megrendelések kiszállítása külön egyeztetést igényel.

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. Halasztott fizetéshez külön megállapodás szükséges, az átutalás minden egyéb esetben előreutalást jelent.

        

  1. Garancia, szavatosság

 

Az Aranykerék 2004 Kft-t a szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. kormányrendeletben foglaltak vonatkoznak. Abban az esetben, ha a vásárolt termék hibás, vagy meghibásodik, a Ptk. 19/2014.(IV.29) illetve a (49/2003. (VII.30) GKM rendelet szerint jár el az Aranykerék 2004 Kft. Ennek értelmében a Vásárló kérheti a termék cseréjét.

Az Aranykerék 2004 Kft. megtagadhatja a hibás termék cseréjét, amennyiben az, a  szakszerűtlen beszerelés következtében sérült. A garancia nem vonatkozik a használtból eredő kopásra és sérülésekre. Az Aranykerék 2004 Kft fenntartja a jogot, hogy a hibásnak vélt terméket bevizsgálja vagy bevizsgáltassa. Ha a hibás termék reklamációja jogos és a cserére bármely okból nincs lehetőség, a vételárat az Aranykerék 2004 Kft jóváírja. A termék cseréjéhez és jóváírásához minden esetben szükséges a számla és a blokk másolata.

 

 

 

 

 

  1. Elállás

 

A megrendelés során Ön élhet a 45/2014. (II.26). Kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek szerinti, 14 naptári napon belüli, indoklás nélküli elállási jogával.

Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által a kifizetett összeget legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül visszatéríteni. Minden esetben a vevő viseli, az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült közvetlen költségeket.

 

  1. Egyéb tudnivalók

 

Az Aranykerék 2004 Kft. a nagykereskedelmi web-áruházában, a rendelési felületen

közzéteszi az Általános Szerződési Feltételeit, így a vásárlók számára lehetővé teszi annak megismerését. A megrendelés elindítása előtt minden vásárló kötelessége, hogy nyilatkozzon arról, hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismerte, elfogadta és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

 

A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve  a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Aranykerék 2004 Kft.  felelősséget nem vállal. A www.aranyker.hu weboldal minden része, így a képi és szöveges tartalmak kizárólag a Aranykerék 2004 Kft. tulajdonát képezik.

Ennek felhasználásához az üzemeltető előzetes, írásos hozzájárulása szükséges.

 

  1. Adatkezelés

 

A Vásárló által a regisztrációs űrlapon megadott személyes adatok kezelése az Adatvédelmi Törvény hatályos szabályainak megfelelően történik. A megadott információkat a Vásárlónak joga van megtekinteni, azokat bármikor módosíthatja vagy törölheti. Kivételt képeznek azok a számlázási adatok, melyeket megőrzésre a Számviteli Törvény kötelez. Az Eladó a Vásárló adatait az adott szolgáltatás teljesítve, valamint a jövőben más szolgáltatásairól való közvetlen tájékoztatás továbbítása érdekében tárolja és kezeli.